Kurser der klæder dig på til Excel

10 December 2019
Søren Black

editorial

Lær de smarte funktioner i Excel

Regnskabsprogrammet Excel fra Microsoft er det perfekte program for dig, der har brug for at holde styr på tal. Uanset om du er regnskabschef i en større virksomhed, eller du blot er kasserer for spejderne i dit lokalområde, så er Excel det perfekte værktøj for dig, der skal have orden i tal. Her kan du nemlig indtaste beløb i kolonner, og så efterfølgende lægge tallene sammen nedenfor. Du får dermed hurtigt et godt overblik over, om kassen stemmer. Skal du præsentere et regnskab til for eksempel en generalforsamling, så kan Excel hjælpe dig med at opstille dine tal i smarte diagrammer, så tilhørerne nemmere forstår, hvilket budskab du forsøger at fremlægge for dem. Excel er proppet med smarte funktioner, der gør det til en leg at jongelere med tal. Men det kræver lidt indsigt at kunne bruge Excel på den bedste måde. Dette kan du lære på et af de mange Excel-kurser, som 4D tilbyder dig.

Kurser målrettet dit behov

Det at kunne benytte Excel og de mange andre programmer fra Microsoft Office er en kæmpe fordel, hvad enten du har en høj betroet stilling, eller du bare har sagt ja til en frivillig bestyrelsespost. Derfor er 4D stolte af at kunne præsentere lige netop de kurser, der klæder dig godt på til morgendagens udfordringer. Microsoft Office har leveret en pakke af programmer, der både kan benyttes til dig, der arbejder med tal, bogstaver, databaser eller grafik. På 4D’s kurser får du strikket et kursusprogram sammen, der tager udgangspunkt i, hvilket niveau du befinder dig på. Her er der altså både plads til nybegynderen, og dig der måske har arbejdet længe med Excel.

De bedste kurser på markedet

4D er sat i verden for at tilbyde dig de bedste kurser på markedet. Fra moderne lokaler på Strøget i København undervises en lang række danskere hver dag i at benytte de programmer, der kan være helt nødvendige at kende til. Kurserne tilrettelægges således, at alle deltagere får det helt optimale ud af dem. For fokus her er udelukkende på, at du kommer til at mestre Excel eller de andre programmer fra Microsoft Office. Kontakt gerne 4D, og hør mere om de Excel kurser København, som denne virksomhed har haft stor succes med at tilbyde siden 1991. For det at kunne benytte en computer i dagens Danmark handler om meget mere end for eksempel at kunne læse e-mails fra det offentlige.