Lad dygtige parkeringsvagter føre opsyn med dine parkeringspladser

31 januar 2021
Astrid Pedersen

Administrerer du parkeringspladser i forbindelse med privat ejendom? Så kan du med fordel læse med i det følgende – især hvis du ofte irriteres over uvedkommende parkering på disse pladser. I så fald kan du nemlig med fordel overveje en løsning med parkeringsvagter.

Hvornår har jeg brug for parkeringskontrol med parkeringsvagter?

Der er mange, som vælger en parkeringsløsning, som involverer en form for adgangsbegrænsing og kontrol med, hvem der kører ind på parkeringspladserne. Dette kan foregå ved hjælp af bomme eller pullerter, som kan aktiveres på forskellige vis – for eksempel ved hjælp af nummerpladegenkendelse, en adgangschip eller et ditto token eller via et betalingsanlæg.

Men det er ikke alle, som har mulighed for at opsætte afspærring og adgangskontrol. Hvis dine parkeringspladser er åbne ud imod omverdenen, og du ikke kan opsætte bomme eller pullerter, har du i stedet mulighed for at lade en parkeringsvagt kontrollere og monitorere dine parkeringspladser.

En parkeringsvagt som er særligt uddannet til denne opgave vil have såvel lovhjemmel som beføjelse til at udstede parkeringsbøde forlæg. Og er din parkeringsvagt tilknyttet et professionelt parkeringsfirma, vil dette forestå inddrivelse af det skyldige beløb.

Lad UnoPark varetage parkeringskontrol på dine parkeringspladser

Vælger du UnoPark som dit parkeringsfirma, kan du få tilbudt en parkeringsløsning, som inkluderer parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved dygtige parkeringsvagter. UnoPark er leveringsdygtige i alle former for parkeringsservice og vil altid søge at efterkomme dine ønsker og præferencer.

Når du vælger UnoPark som dit parkeringsselskab, kan du være sikker på, at de regler du opsætter for dine parkeringspladser bliver håndhævet. UnoPark forestår samtidig opsætning af diverse skilte og eventuel videoovervågning, hvilket kan have en præventiv og afskrækkende effekt på potentielle parkeringssyndere. Og du får selvfølgelig selv fuld kontrol over din parkeringsløsning gennem et online administrationsmodul.

Du får et godt tilbud på parkeringsservice med parkeringsvagter hos UnoPark – læs mere på UnoPark.dk.