Lad englekort guide dig i dit liv

04 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du behov for mere klarsyn for at få svar på dine spørgsmål i forhold til din generelle tilværelse? Så kan du med fordel vælge englekort.

Hvad er forskellen på englekort og tarotkort?

Måske kender du de klassiske Rider-Waite tarot kort som består af den store og den lille arkana fordelt på 78 kort. Der ligger megen mystik bag udviklingen af såvel tarot dækket som dets anvendelse og læsning, og det kan tage mange år at lære hvorledes man lægger – og fortolker – tarot kort.

Dertil kommer at de klassiske tarot kort godt kan virke meget dystre og dunkle i deres fremtoning, og man kan hurtigt komme til at føle sig intimideret af kortene. Kort så som døden eller Tårnet er, omend alt skal ses i den rette kontekst, ganske faretruende i deres udformning.

Hvis man ikke har forkundskaberne til den rette læsning af tarot kort kan man nemt komme til at foretage fejltolkninger som kan påvirke hele den samlede læsning. Og så får man ikke det rette svar på sit spørgsmål. Her er englekort mere enkle i deres opbygning.

Du behøver ingen uddannelse i englekort for at forstå og tolke på deres budskaber, lige som der ikke findes komplekse oplægninger og mønstre som kan påvirke tolkningen. Når du bruger englekort vil du samtidig opleve en meget lettere og mere positiv energi, som baseret sig på loven om tiltrækning.

Englekort er forsynet med såvel en illustration som en tekst som gør det nemmere at få svar på et konkret spørgsmål end det er tilfældet når du anvender de klassiske tarot kort. Englekort anvendes fortrinsvis til at besvare spørgsmål som relaterer sig til éns personlige liv, karriere eller kærligheds og venskabs forhold. Og derfor er englekort det rette valg hvis du ønsker mere spiritualitet i dit liv.

Find dine englekort hos pilos.dk.