Lækre koteletter i fad

27 August 2018
admin

editorial

Nyder du ikke også en dejlig ovnret, som bare har stået i ovnen og simret, så kødet er blevet dejligt mørt og velsmagende. 

Ja det er lige så man næsten kan dufte retten og smage krydderierne.

Koteletter i fad – en sand klassiker

Når vi taler ovnretter, så er koteletter i fad i sandhed en rigtig klassiker, som er blevet nydt i mange små hjem. Fordelen ved retten er jo helt klart at den er så nem at lave. Og så skal den blot kombineres med nogle ris, så har du et drømmemåltid, som både er godt til hverdag og til gæster.

Udover at koteletter i fad er en dejlig ret, så er det også en ret, som er nem at lave. Du skal grundlæggende bare have nogle svinekoteletter, noget fløde, tomatpure og paprika. Og så selvfølgelig også salt og peber. Retten kan varieres på flere måder, men helt basalt behøver du ikke mere end de ovennævnte ingredienser.

Hvis du har lyst kan du måske supplere med cocktailpølser eller bacon. Kun din fantasi sætter grænser.

For at få den helt rigtige opskrift bør du dog besøge siden https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/9607/koteletter-i-fad-03. Her bliver du guidet fra a – z og ender med en skøn madret.

En ekstra bonus ved retten er at den ikke giver ret meget opvask. Du skal bruge en pande, et ildfast fad og måske et skærebræt og så kan koteletterne tilberedes. Hvis du har lyst kan du tage den lille opvask mens koteletterne hygger sig i ovnen, hvis du da ikke dækker bord imens.

Hvad er så det bedste tilbehør til denne ret spørger du måske. Og det enkle og korte svar er – ris. Så enkelt er det bare. Koteletter i fad og ris hører simpelthen sammen. Du må endelig bare sørge for at risene er kogt lige tilpas, så de ikke bliver klistrede.

Hvad drikker man forresten til koteletterne? Du har sikkert din egen favoritdrik, men faktisk står de godt til en dejlig kold øl.

Skål og velbekommen.