Lån penge online hurtigt og nemt

31 July 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Med internettet er der kommet nye muligheder for at låne penge. Det er ikke kun den traditionelle bank der i dag udbyder lån, men også online banker samt store og mindre forretninger og håndværkere er med. De sidste 2 typer har ofte lavet et samarbejde med en online bank om en finansering af et køb i deres butik.

En online bank er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at låne penge og de typisk stiller meget få krav til låneansøger. Lån penge online og du har pengene indenfor et par timer modsat en traditionel bank, hvor det typisk tager 2-3 uger at gennemgå en ansøgning.

Hvordan låner du penge online

Det kan godt virke uoverskueligt at få et overblik over de mange muligheder for at låne online. Det kan derfor være en god ide at starte med at benytte sig af en sammenligningsside, der har brugt tid på at undersøge de forskellige muligheder. De tilbyder ofte at sende dig 3 forskellige låne muligheder. Fordelen ved dette er at du får 3 tilbud som det er muligt for dig at sammenligne og du kan nemt finde det bedste. Da det er hurtigt og nemt at ansøge er det tid der er godt ud. 

For at kunne låne skal du have et NemID, samt en aktiv e-mailadresse. Samtidig skal du være tilmeldt det danske folkeregister og være mindst 18 år. Har du brug for at låne et større beløb, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan f.eks. være med hjælp af en lønseddel. 

Inden du låner så er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi. Find ud af hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du i princippet kan tilbage betale på et lån hver måned.