Mangler du inspiration til aftensmaden? Hvad med koteletter i fad?

31 August 2018
Emilie Jacobsen

editorial

Det kan være svært at finde på, hvad du skal spise til aftensmad. Når du hver dag skal finde på noget nyt at spise, så du kan tilfredsstille din families behov for at prøve forskellige retter af, samtidig med at du selv har en masse om ørerne, kan du hurtigt komme på arbejde. I det tilfælde kan det være en god ide, at du tænker tilbage på nogle af de klassiske retter, som du selv fik som barn. Det kan for eksempel være koteletter i fad. Det er en lækker og lige til ret, som både børn og voksne kan lide. Den vil derfor helt sikkert være et hit ved middagsbordet om aftenen. 

Kan du ikke lige huske opskriften på koteletter i fad, kan du nemt finde den via nettet. Der findes i dag en lang række forskellige online kogebøger, der kan være en stor hjælp, når du leder efter en opskrift. Derfor er nettet det perfekte sted for dig at lede. Et af de steder, hvor du kan være sikker på at finde en opskrift på koteletter i fad, er på dk-kogebogen.dk. Se deres opskrift herhttps://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/9607/koteletter-i-fad-03

Du kan lave koteletter i fad, så det passer til det, som du og dine børn godt kan lide. Det er endnu en fordel ved denne lækre ret. Der skal for eksempel normalt løg, champignon og peberfrugt i, men hvis du selv eller et af dine børn ikke kan lide det, kan du nemt undvære det. Derfor er det virkelig en ret, som I kan tilpasse til jeres behov. 

Det samme gælder for det, som I spiser til retten. Traditionelt skal den serveres med ris, men du kan også sagtens lave kartofler eller sågar pasta til. Det kommer helt an på, hvad I foretrækker. Hvis I vil spise den med grøntsager og brød til, egner retten sig også godt til det.