Nem og hurtig kylling i karry til aftensmad

05 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du ofte inspiration til familiens måltider? Så kan du med fordel dykke ned i den traditionelle danske kogebog. Her finder du nemlig en mangfoldighed af retter som er hurtige at lave, billige at købe ind til, og på én og samme tid nærende og velsmagende.

Når du laver mad med hjælp fra Alletiders Kogebog kan du være sikker på at samtlige opskrifter passer på mål, og at resultatet bliver lækkert. Du vil kunne finde retter som kan spises og nydes af store og små, og som selv familiens yngste medlemmer vil elske. Og blandt disse retter finder du den evige klassiker kylling i karry.

Lækker og nem aftensmad med kylling i karry

Kylling i karry er en af de retter som er opstået med inspiration fra fjerne himmelstrøg, men tilpasset danske ganer som i reglen er lidt mere sarte. Den danske version af en curry er således en blød afrundet sovs tilsat blandingskrydderiet karry som giver et hint af det eksotiske. Og så serveres kylling i karry med Mango Chutney – endnu et produkt som ikke er traditionelt indisk, men som i smag og konsistens vækker mindelser om det indiske køkken.

Kylling i karry er utroligt nemt at lave – og samtidig kan du hurtigt købe ind til kylling i karry i dit lokale supermarked. Du skal ikke i special butikker eller særlige grønthandler for at finde ingredienser til kylling i karry, som i al sin enkelthed tæller kyllingebryst filet’er, æbler, løg smør, salt og peber, karry pulver og hønse bouillon.

Retten serveres med de kendte og populære Basmati ris hvis lækre og fyldige aroma passer perfekt til den velsmagende karry sauce. Og du kan med stor fordel doble portionen op så du har til flere dage.

Du kan finde den fulde opskrift på kylling i karry hos Alletiders kogebog på dk-kogebogen.dk.