Oplev Excel kurser med kompetente undervisere

13 December 2019
Søren Black

editorial

Lommeregneren der giver orden og overblik

Det at lægge tal rigtigt sammen kan for mange godt være lidt af en pinsel. Men har du fået erhvervet som kasserer i din lokale sejlklub, eller har du ansvaret for en flok medarbejdere i dit egen firma, så er du nødt til at have et godt overblik over dit regnskab. Det handler kort og godt om, at kassen skal stemme. Med Excel fra Microsofts Office-pakke får du det bedste redskabsprogram på markedet til kunne håndtere de tal, som skal håndteres rigtigt, hvis et regnskab skal passe. Med Excel kan du eksempelvis stille tallene op i kolonner, og få programmet til at lægge dem rigtigt sammen. Programmet er altså en kombineret lommeregner og A4 ark, der både giver muligheden for, at du får tallene stillet rigtigt op og derefter lagt rigtigt sammen. Excel kan dog meget andet end at fungere som din personlige lommeregner. Dette kan du blive meget klogere på, hvis du tager et af de mange excel-kurser, som 4D udbyder i København.

Fremvis dine tal i diagrammer

Har du stået på en generalforsamling eller overfor en flok medarbejdere i virksomheden med det formål at præsentere et regnskab, så ved du at det kræver, at du kan holde tungen lige i munden. Efter et kursusforløb hos 4D, kan du med Excel fremvise tallene i smarte kurver eller diagrammer, så alle i lokalet kan følge med. Regnskaber kan ofte være en følsom ting, som mange har en mening om. Ved at præsentere tallene med Excel giver du dine omgivelser mulighed for at få ro i kroppen. Det betyder også, at du selv kan undgå alt for mange spørgsmål fra salen fra tilhørere, der ikke forstår en pind af, hvad det er du fremlægger.

Bliv dygtig til Excel

På 4Ds Excel kurser får du muligheden for at blive rigtig dygtig til at benytte Excel eller et af de mange andre programmer, som du finder i Office-pakken fra Microsoft. Alle kurser bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov. Det betyder, at du både kan få glæde af kurserne hos 4D, hvis du er helt nybegynder, eller hvis du i en årrække, har arbejdet med Excel. Kurserne finder sted i moderne lokale på Strøget i det indre København. Her står kompetente undervisere klar til at vise dig alle de smarte funktioner, som et program som Excel gemmer på. På kurser hos 4D får du hermed et godt udbytte, du kan få stor gavn af, uanset om du er frivillig kasserer, eller er regnskabsansvarlig på din arbejdsplads.