Private VS offentlige former for gulvafslibning i Aarhus

16 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man tænker sig, at man bestiller en gulvafslibning i Aarhus, så tænker de fleste på, at man bestiller den slags hjem til de private hjem.

Dette kan være alt fra små lejligheder, studieboliger (hvor der ofte er krav på den slags udførelser før og efter indflytning), villaer, gårde, herskabsvillaer, rækkehuse og meget andet for den sags skyld.

Det er nemlig i de forbindelse, at langt de fleste gulvafslibninger bliver omtalt ude i de private rum, men man glemmer i den forbindelse også at tænke på, at også i Aarhus finder der mange offentlige gulvafslibninger sted.

Den slags taler man bare ikke så meget om i de private hjem, og det er da også helt forståeligt, for selvom et gulvafslibningsfirma udfører opgaven for en kunde, der ikke er en privat person, så er det stadig arbejde til en privat kunde i og for sig, men man kan også se på det som B2B-forhandlinger, hvorfor almindelige mennesker ikke hører om den slags.

Men der er rigeligt med gulve og andre materialer i det offentlige rum, som sagtens kan trænge til at blive slebet ned.

Dette kan være alt fra sportshaller, hvor man så skal kridte banen op igen, og dette kræver nok mange gulvafslibere til at udføre det arbejde.

Det kan også være i et kontorlandskab, hvor man er begyndt at lægge mærke til, at gulvet flækker, har splinter i sig og knaster, hvorfor man skal have renoveret gulvet, men uden at udskifte det på nogen måde.

Arbejdet kan også forefindes i en institution eller kommunekontor, hvor man er nødt til at udføre arbejdet, mens der ikke bliver lavet andet arbejde i lokalerne, eller hvor man i det mindste bliver nødt til at skærme af, mens dette står på.

Således skal en gulvafslibning både ses som noget, der sker mellem private og i det offentlige i Smilets by.