Privatskole i København med højt fagligt niveau

19 September 2021
Emilie Jacobsen

Er dit barn startet i den kommunale folkeskole, kan det være, at du ikke er imponeret over det faglige niveau. Du føler, at dit barn slet ikke lærer nok, og at der ikke bliver taget hånd om dit barns niveau i undervisningen. Derfor har du måske overvejet en privatskole i København. 

I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Johannessskolen. De forsøger nemlig at lægge et meget højt fagligt niveau for deres elever – uden selvfølgelig at tabe nogen på gulvet. 

Når dit barn starter på Johannesskolen, vil du derfor opleve, at der bliver stillet nogle helt andre krav til ham eller hende, end der gjorde i folkeskolen. Det får dit barns niveau til at løfte sig markant. Til glæde for både dig og dit barn. Læs mere på https://www.johannesskolen.dk/ 

Hvad er mit barns muligheder for at komme ind? 

Det bedste var selvfølgelig, at du havde skrevet dit barn op på venteliste til skolen, da det var baby. På den måde ville du have en meget god mulighed for at få en plads allerede i børnehaveklassen, da pladserne tilbydes efter, hvor gammelt barnet var, da det blev skrevet op. 

Når du nu ikke var så forudseende, eller du valgte at satse på den lokale folkeskole i det område, som du bor i, kan du dog stadig godt få dit barn ind på skolen. Det bedste er, at du skriver dit barn på venteliste hurtigst muligt. 

Nogle gange bliver der en plads ledig i løbet af året. Det kan for eksempel være, hvis en anden elev skifter skole. I det tilfælde har dit barn mulighed for at overtage pladsen. 

Johannesskolen starter dog også løbende nye klasser op på de højere klassetrin. I 2022 kommer det til at være en 4. klasse og to 7. klasser. Går dit barn på et af de klassetrin, er der altså god mulighed for at få en plads.