Psykolog med naturen som praksis

06 May 2020
Astrid Pedersen
image

Øsnker du at udvikle dig på såvel det personlige og åndelige som på det professionelle plan – og ønsker du, at din selvudvikling skal gå hånd i hånd med udvikling af dine leder egenskaber? Så kan du med fordel tjekke Ranger Soul.

Hvem er Ranger Soul?

Ranger Soul er et kooperativ imellem privat praktiserende autoriseret psykolog Aletha Camille Bertelsen og fysiurgisk massør Kenneth Dam Madsen. Aletha Camille Bertelsen har, foruden sin baggrund inden for psykologi og psykoterapi, en uddannelse som ranger og buejæger, og kan således tilbyde kurser i bueskydning og naturøvelser samt undervisning i ranger fagets operationelle elementer.

Aletha Camille Bertelsen har desuden en erhvervsmæssig baggrund inden for HR, og benytter sine erfaringer som basis for sin undervisning i blandt andet virksomheds filosofi og ledelses udvikling. Der ud over arbejder Aletha Camille Bertelsen med mindfulness og meditation med udgangspunkt i de rene natur oplevelser, såvel fra den smukt beliggende Helstrup Skovfogedgård som fra et kursus center i Spanien.

De to dygtige fagfolk har igennem flere år afholdt kurser i selvudvikling for både erhvervs livet og for privat personer på den rummelige gård, som med sin skønne beliggenhed midt i skovene ved Frijsenborg Gods udgør noget nær optimale rammer for terapi, selvudvikling og meditation. Du vil i løbet af et ophold på Helstrup Skovfogedgård kunne koble helt ud og arbejde med dine problemstillinger i fuld diskretion og med naturen som eneste nabo. Ranger Soul tilbyder kurser i åndfuld og mindful ledelses filosofi og strategi, ligesom du kan udvikle dine leder egenskaber gennem et ophold på Helstrup Skovfogedgård.

Hvis du er interesseret i at vide mere om psykoterapi, ledelses rådgivning eller selvudvikling hos en psykolog i Hammel, kan du klikke ind på hjemmesiden rangersoul.dk og få mere information. Her kan du også kontakte Aletha Camille Bertelsen og booke tid til et ophold eller til et psykolog forløb.