PTFE tape er faktisk lidt af et universalmiddel

12 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad tager du fat i, når der er problemer derhjemme sådan rent praktisk?

De fleste af os kan godt lide at bruge gaffatape, og hvis der er nogle af os, der kommer til skade, så har man jo også lige en pakke plastre liggende.

Har man smerter i kroppen, så kan man købe smertestillende piller af forskellige arter uden recept, og hvis der er nogle hængsler, der knirker derhjemme, så griber langt de fleste efter en omgang WD40 og sprøjter på.

Alle disse midler hjælper som regel, for det er mere, hvis det er store problemer, der går ud over, hvad disse ting kan klare, at man skal have fat i skrappere midler, som det nogle gange kræver tilladelse til, eller hvor professionelle instanser kommer indover for at klare det.

Men de her ting kan klare mange basale problemstillinger, og nogle gange går det endda ud over, hvad man lige havde forestillet sig, at det kunne bruges til – så længe man er kreativ, og det virker.

PTFE tape

PTFE tape burde langt de fleste eje

Nu snakkede vi om gaffatape, kender du så også til PTFE tape?

Det gør du måske ikke per navn, men hvis vi nu siger, det er den slags tape, man bruger ved rørsamlinger, man sætter rør sammen, så kan du måske se det for dig, eller du har set andre bruge det før.
Måske har du endda selv brugt det, uden du vidste, det havde dette navn.

Denne type tape er noget af et universalmiddel, for det kan bruges til mange rørsamlinger, hvorfor det ikke kun er beregnet til en bestemt type rør, eller man kun kan bruge det ved særlige samlinger.

Desuden kan det holde i mange år også, så når man først har brugt det, så er der en stor chance for, at det vil holde længe.

Du kan for resten blive klogere på det her: https://www.borkelectronic.dk/products/non-stick-ptfe-tape.aspx.