Sådan finder du en god glarmester

25 August 2021
Steffen Hansen

Er ungerne kommet til at sparke bolden ind på din rude, så den gik i stykker? Eller har du været så uheldig at have haft indbrud? Uanset hvordan det er sket, så er det træls at stå med en ødelagt rude, især om vinteren eller hvis det øser ned. Her er et par gode råd, til hvordan du finder en god glarmester.

Udnyt dit netværk

Vores netværk er en af de stærkeste veje, til at finde en god håndværker. Mange af os har benyttet sig af forskellige slags håndværkere, til at udbedre skader, eller udskifte materialer. En af fordelene ved at benytte sig af sit netværk, er at informationen kommer fra en person som man har en vis tillid til, og behøver derfor ikke at frygt at de får anbefalet en person, der ikke kan finde ud af at skifte en rude, uden at ødelægge ny.

Find anmeldelser på nettet

Benyt dig af internettets muligheder for at søge information. De fleste virksomheder i dag, har en side på et socialt medie, eller en profil på en hjemmeside som Trustpilot. Her kan du læse om andre personers erfaringer, med disse virksomheder og se hvordan hjemmesiden brugere har ratet virksomheden. Hvis der er mange negative anmeldelser, uanset om de er berettiget eller ej, det en god idé at hoppe videre til en anden hjemmeside.

Indhent flere tilbud

Sørg for at indhente flere tilbud fra forskellige glarmestre. Leder du efter en glarmester i bramming, så vær beredt på at der godt kan findes mange glarmestre i byen og i omegnen. Det er derfor en god ide, som sagt, at finde anmeldelser på nettet. Ligesom i alle andre brancher, så er der nogle virksomheder som er bedre end andre, og det er derfor vigtigt at lave sin research inden man bare hyrer den første og den bedste glarmester.