Sådan kan I få flotte og slidstærke trægulve

30 September 2019
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Har I en hund eller kat, der har forårsaget ridser i gulvet? Eller måske har I mindre børn, der har tabt ting og sager, som har lavet tydelige revner og hakker i gulvet? Så er det måske på tide med en gulvafslibning, hvis I gerne vil have flotte og slidstærke trægulve igen. 

Gulvafslibning er den mest anvendte løsning, når det kommer til opfriskning af gulve. Det skyldes først og fremmest, at det er en mere skånsom metode i modsætning til en gulvafhøvling, som tærer mere på gulvet. Ved en gulvafslibning bliver der blot slebet omkring én milimeter af overfladen, og selvom det ikke er meget, så er resultatet stadig utroligt.

Desuden er en gulvafslibning også en langt billigere metode og mindre krævende end at købe et helt nyt gulv, men I bør stadig få hjælp af et professionelt gulvfirma, hvis I gerne vil være sikre på, at det udførte arbejde lever op til forventningerne. 

Giv jeres trægulve en kærlig behandling med professionel gulvafslibning 

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma, der med garanti kan skabe underværker for jeres trægulve – og det gælder både selve udseendet, men også styrken. GulvKanonen lægger nemlig stor vægt på grundighed, omhyggelig og høj kvalitet fra start til slut, så I kan være sikre på, at jeres trægulve ender ud med at være flotte og velholdte, men også utrolig slidstærke.

Med GulvKanonen som jeres gulvsliber i Nyborg er I derfor garanteret flot og holdbart håndværk med sans for detaljen, som I vil få stor glæde af.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres trægulve

GulvKanonen har gennem årene udført en lang række gulvopgaver – både store og små, enkle og krævende. De kan derfor også klare jeres opgave, så I skal endelig ikke tøve med at kontakte dem.

Klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-nyborg/, så I kan få et godt tilbud på jeres trægulve. Det er helt gratis og uforpligtende, men det giver jer et godt indblik i, hvad I kan forvente.