Sådan vælger du en maler til at få malet en enkelt væg

08 December 2019
Silje Hansen

editorial

Indretning er noget vi i Danmark er begyndt at interesseret os mere for. Det er derfor ikke helt tilfældigt, når vi træder ind i mange af de danske hjem. Når det kommer til indretning arbejder vi hver især på at skabe vores eget hjem, hvilket oftest sker gennem nogle møbler eller billeder, som sætter et personligt præg af, hvem der bor i husstanden. Noget nyt man er begyndt at gøre meget i, er at male en enkelt væg i rummet. Det bryder dermed det hvide eller traditionelle mønster vi typisk er bekendt med at alle vægge er af samme farve eller tapet. Det er med til at bryde rummet og tilføre en stemning, et personligt præg og nye muligheder for at indrette sin bolig. Her ser vi mange forskellige eksempler på at hele væggen kan males op i en duset farve eller en personlig pangfarve, der er med til at fortælle hvem der bor i husstanden. Vi ser også at nogle vælger at male noget af den enkelte væg op, så der danner sig en kvadrat i væggen i den ønskede farve. 

Hvem kan hjælpe med at male en enkelt væg?

Vi oplever en tendens til at mange tror at en maler kan være dyr at hyre. Der er også mange der tror, at en maler kun varetager større projekter eller maleropgaver, hvorfor det ikke kan betale sig af hyre en professionel maler til maling af en enkelt væg. Men her tager de fejl, en maler kan sagtens hjælpe med en male en enkelt væg og endda til en attraktiv pris ud fra den tid det måtte tage.

Hvis du derfor overvejer at få malet en væg og ønsker et perfekt resultat, kan du med fordel kontakte en maler. Her kan du evt. forhøre dig rundt blandt dine venner, familie eller kollegaer for at høre om de måtte have nogle anbefalinger.