Skab liv med maling af en enkelt væg i en flot farve!

05 December 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Der er mange på, hvorpå du kan skabe liv i dit rum. Lige nu er det især moderne at male en af væggene i dit rum i en anden farve end hvid. Det kunne være en blå væg bag sofaen eller en mørkegrå væg i soveværelset bag sengegærdet. Eller en gul væg i køkkenet. Der er utrolig mange muligheder, og de giver alt sammen liv og en følelse af noget unikt. 

Maling af en enkelt væg: 3 gode råd 

Der er flere ting at tænke over, når du vil male en enkelt væg i dit rum. Selvfølgelig kan den males over, hvis du fortryder. Men det er alligevel rart at ramme plet i første forsøg, så du ikke skal bruge ekstra penge på maling. 

1. Tænk grundigt over, hvilken farve der vil passe ind i dit rum. 

2. Få rådgivning til at vælge den helt rette nuance af farven.

3. Tag farveprøver med hjem, og hold dem op mod rummet og møblerne heri.

Overvejer du at male en enkelt væg i dit rum? Men er du ikke den helt store håndværkertype? Så kan du få professionelle folk til at hjælpe dig med opgaven.

Malerkanonen udfører maling af en enkelt væg

Dette malerfirma udfører maleropgaver på hele Sjælland. Og ja, du kan sagtens få dem til at udføre så lille eller så stort et projekt, som du ønsker. De hjælper med hvilken som helst opgave, selvfølgelig hvor der er maling, spartel eller filt involveret – opvasken må du altså selv tage dig af! Men derimod smutter deres folk altså heller ikke, før du er helt tilfreds. De har nemlig det, som de kalder for tilfredshedsgaranti – og ja, det er dig, der skal være fuldstændig tilfreds. Derudover får du også 3 års garanti, på alt det arbejde de udfører.

Vil du vide mere? Læs mere om Malerkanonen, og få et tilbud på maling af en enkelt væg.