Slip for grimme og ubehagelige tandbøjler med Invisalign

23 december 2020
Astrid Pedersen
image

Ingen behøver at leve med skæve tænder som generer udseendet og måske endda medfører fysiske gener. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få rettet tænder selv om man ikke længere er skolesøgende. Så selv om du måske ikke fik muligheden for en effektiv tandretning som barn kan du stadig opnå flotte resultater som voksen.

Moderne digital teknologi har muliggjort tandretnings metoder som er langt mere behagelige end barndommens fast monterede metal bøjler. Og det kan faktisk lade sig gøre at opnå lige så flotte resultater med en moderne Invisalign løsning som det kan med en gammeldags fast monteret bøjle.

Hvad er en Invisalign skinne?

Invisalign er et system til tandretning som baserer sig på løse, udtagelige tandskinner. De smarte og lette Invisalign tandskinner fremstilles særligt til din mund på baggrund af en 3D model.

Et Invisalign tandretnings forløb tager typisk fra et halvt til halvandet år. I dette tidsrum skal du være iført dine Invisalign skinner dag og nat. Du kan tage skinnerne ud når du spiser eller børster tænder – og du kan selvfølgelig rense dine Invisalign skinner når det virker passende.

På den måde slipper du for madrester i bøjlen med alt hvad der af følger, for eksempel tandkøds betændelse og dårlig ånde. Og så er Invisalign bøjler helt gennemsigtige så ingen i din omgangskreds kan se at du er ved at få rettet tænder.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign i København?

Hvis du r bosat i København eller omegn kan du med fordel benytte den førende tandlæge klinik You Smile I Smile når du ønsker tandretning ved hjælp af Invisalign skinner. Hos You Smile I Smile kan du altid få en gratis og uforpligtende konsultation med en forundersøgelse om kan afklare om du er en egnet kandidat til Invisalign. Læs mere på yousmileismile.dk