Sund hud med naturlig hudpleje

06 July 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du problemer med hud, der rødmer, slår ud med knopper, eller måske blot er tør og irritabel? Så bør du overveje at skifte dine hudpleje produkter ud med mere naturlige af slagsen.

Hvorfor vælge naturlig hudpleje?

Der er mange gode grunde til at gå efter de reneste hudpleje produkter – især hvis du i forvejen har sensitiv eller irriteret hud. Hudpleje produkter, som er tilsat alt for mange kunstige tilsætningsstoffer, kan nemlig risikere at være allergi fremkaldende eller i værste fald hormon forstyrrende, det drejer sig især om parfume, farvestof, parabener og ftalater, som kan give anledning til reaktioner.

image

Huden er kroppens største organ, og optager faktisk en del mere af det, vi udsætter den for, end man måske lige år rundt og tror. Derfor handler det om i videst muligt omfang at skåne den for uønsket kemi, dette gøres på effektiv vis ved at vælge hudpleje produkter som er baseret på naturlige ingredienser, og som ikke indeholder nogle af de oven for nævnte stoffer. Og sådanne hudpleje produkter kan du for eksempel finde hos Pharma Cobalamin, i form af den populære vitamin B12 creme.

Hvad er fordelene ved vitamin B12 creme?

Denne creme har utroligt mange fordele – og der er faktisk udelukkende gevinster forbundet med at bruge den, nærmest uanset din hudtype og eventuelle problemer.

Vitamin B12 creme er især kendt for sine dulmende og beroligende egenskaber, hvilket gør netop denne creme særdeles velegnet til behandling af eksem eller psoriasis. Samtidig indeholder cremen ingredienser som har genopbyggende effekt, hvilket betyder at den kan hjælpe huden med at restituere.

Vitamin B12 creme indeholder desuden ingen af de såkaldte petrokemiske olier så som for eksempel paraffin og silikoneolie, men får udelukkende sin blødgørende og fugtgivende virkning fra ren vitamin B12, naturlige olier og tilsat E vitamin.

Bestil vitamin B12 creme online på vitaminb12.dk.