Tænk salg når du køber din nye brugte bil

10 November 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Allerede når du står og kigger på en ny brugt bil, som du overvejer at købe, er det vigtigt, at du tænker på, at den på et senere tidspunkt skal sælges. Inden du køber bilen, skal du undersøge, hvor mange ejere bilen har haft. Har bilen været til regelmæssig service hos et autoværksted som er autoriseret og har den en logbog. Alt sammen noget der er med til at øge bilens værdi. Læs mere her https://www.tougaardauto.dk/.

Når du har købt bilen, er det også vigtigt at du tænker på at den på et senere tidspunkt skal sælges igen.

Pas på bilen

Hvis du gerne vil have en så god pris for din bil, når du engang skal sælge den er det en god ide at passe på den allerede fra start. Det betyder rent lavpraktisk at du skal undgå at ryge og spise i bilen. Lugten af røg og fedtfingre gør ikke noget godt, når bilen skal sælges.

Sørg for at bilen kommer til service regelmæssig og få opdateret bilens logbog. Når du skal sælge bilen så start med at få rengjort bilen indvendig som udvendig og er der f.eks. små huller i sæderne, så få dem lavet. 

Tag nogle gode billeder også at de fejl som er ved bilen. Det er med til at øge troværdigheden. Skriv efterfølgende en retsvisende beskrivelse af bilen. Igen også af de fejl og mangler bilen har.

Du kan vælge selv at sælge bilen eller også kan du vælge at sælge via en forhandler. Ved at vælge det sidste slipper du selv for at bruge tid på at sælge bilen. Har du planer om at købe en anden bil, kan du med fordel tage din gamle brugte bil med til forhandleren. Som regel for du mere for bilen, hvis du lader den indgå i en bilhandel.