Tag springet til at lære at sy

11 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er da egentlig meget lækkert at se på alle de tøjgenstande, som ens venner og familie kan lave.

Man ville lidt ønske, man selv kunne finde ud af det, for man synes altid, at der mangler noget, der passer til ens stil, så når man skal have noget tøj, der passer til en, så køber man noget og passer det til.

Det ville bare være virkelig fedt, hvis man kunne sy det hele fra bunden med det stof, knapper og vedhæng og måske ornamenteringer.

Det behøvede ikke at være alle ting, som man selv skulle være, selvom det kunne være smart, men hvis man bare kunne finde ud af at lave det meste, så ville det være at foretrække.

Sådan set er det helt fint for dig at supplere egne indkøbte tøjsager med det, som man selv kan lave.

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Du kan sagtens også lære at sy

Tidligere var det med at så egentlig noget, som du sammenlignede med noget, din mormors generation kunne finde ud af – og den generation vil du trods alt ikke sættes i bås med.

Men med tiden opdagede du netop, at der var flere både jævnaldrende og endda yngre personer end dig selv, der kunne finde ud af at sy, og så mente du, at det burde du også kunne.

Egentlig var det ikke så meget det med, at du tvivlede på dine kundskaber, men ville du have tålmodigheden til at lære det?

For selv når du havde lært det, så tager det jo tid at sy ting; men hvis dine venner kan finde tid til det, så kan du sateme også.

Det kan endda være, at du sætter dig sammen med dine venner og syr lidt sammen, så det trods alt bliver lidt hyggeligt med den aktivitet også.

Så bliver man pludselig til ens mormors generation – men på en sej måde!