Det er altid rart at kende prisen for et stykke arbejde, inden man siger ja tak og underskriver aftalen. Det gælder også, når det kommer til gulvafslibning – men hvad koster sådan én egentlig?

Priserne for gulvafhøvling og -afslibning varierer fra virksomhed til virksomhed og sikkert også fra landsdel til landsdel, og det første man tænker på, når man over en gulvrenovering er da også, hvad det mon koster.

Vi har talt med Gulvkanonen, der sliber og høvler gulve over hele landet (uden at gøre forskel på priserne), og her er beskeden klar og tydelig; standardpriser er ikke okay – det er det samme som at snyde kunden.

Kort sagt betyder det, at du ikke skal vælge et billigt gulvfirma, fordi du kan se deres priser på nettet. Det er nemlig umuligt at give en ens pris på alt gulvarbejde, da alle opgaver er forskellige og kræver mere eller mindre tid. Gulvkanonen priser er individuelle og udarbejdet på baggrund af enten en grundig beskrivelse samt billeder af gulvet eller et decideret besøg i boligen. 

Billigst er ikke nødvendigvis bedst

Har du brugt lang tid på at spare sammen til din gulvafslibning, er det fristende at vælge det billigste tilbud – men pas på, du ikke bliver snydt. Billigt er nemlig ikke automatisk lig med bedst. Et professionelt gulvfirma giver dig garanti i form af veludført arbejde samt brug af professionelle maskiner og materialer, og det koster indimellem mere, end hvis disse ting ikke er en del af prisen.

Når alt det er sagt, så er det naturligvis muligt at komme lidt nærmere på en pris – om end du kun bør se den som et overslag – og derfor kan vi fortælle, at gulvafslibning som udgangspunkt koster omkring 100 kr. per kvadratmeter. Plus minus i forbindelse med faktorer som gulvets stand, træsort og mængden samt størrelsen af eventuelle skader.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *