Toyota Yaris Cross – årtiets hybridbil

07 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familien have ny bil, og skal det være en hybrid? Så bør du overveje en Toyota Yaris Cross.

Hvorfor skal jeg vælge en Toyota Yaris Cross som min næste bil?

Der er mange fordele ved at anskaffe en Toyota Yaris Cross. Den heftige hybridbil har specifikationer som en ægte SUV, men i en langt mere miljø og klima venlig version. Samtidig har en Toyota Yaris Cross rigtig pæne forbrugstal hvilket har positiv indflydelse på din brændstof økonomi.

Med en Toyota Yaris Cross kan du køre flot, spare penge og skåne miljøet på én og samme tid. Der ud over har Toyota Yaris Cross ganske uovertrufne køreegenskaber og et højt sikkerhedsniveau hvilket gør denne model særdeles velegnet som familiebil. Og så ligger Toyota Yaris Cross prismæssigt inden for de flestes rækkevidde.

image

Hvor kan jeg købe den nye Toyota Yaris Cross?

Hvis du ønsker at prøve – og måske endda bestille – en af de lækre Toyota Yaris Cross modeller kan du med stor fordel besøge AT Biler. AT Biler har til huse i Fredericia, Vejle, Give og Horsens, og kan tilbyde demonstration af – og prøveture i – den nye Toyota Yaris Cross.

De dygtige medarbejdere i alle afdelinger af AT Biler er helt up to date med de nye modeller og kan vise dig alle de særlige features ved den spændende bil. Og har du spørgsmål til eksempelvis udstyr eller køre egenskaber vil du kunne få en god forklaring hos AT Biler.

Du kan selvfølgelig også blive præsenteret for de bedste finansierings muligheder når du køber din Toyota Yaris Cross hos AT Biler. Og på værkstederne tilhørende de enkelte forhandlere vil du kunne få serviceret og repareret din Toyota Yaris Cross i fremtiden.

Du kan læse mere, og bestille tid til en demonstration af den nye Toyota Yaris Cross hos AT Biler via hjemmesiden atbiler.dk