Et trægulv er et ubetinget aktiv for en bolig. Uanset om der er tale om et hus eller om en lejlighed, og uanset gulvets type og træværkets sort, kan det betale sig at passe godt på et intakt og massivt trægulv. Når dit trægulv går hen og bliver slidt, bør du således give det nyt liv med en gulvafslibning i stedet for at skrotte det. Og til det formål kan du med fordel benytte et professionelt gulvfirma.

Hvem kan forestå en gulvafslibning i Hørsholm?

Er du bosat i Hørsholm – måske den smukkeste del af Nordsjælland – og har du brug for hjælp fra en dygtig gulvsliber? Så kan du trygt ringe i DBF Gulvservice.

DBF Gulvservice har sin fysiske adresse i Glostrup og kører over hele hovedstads området samt det meste af det øvrige Sjælland og Nordsjælland. Du vil altid kunne få et godt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning hos DBF Gulvservice. Det danske gulvfirma har over tyve år på bagen inden for feltet, og der af følgende stor ekspertise med alle former for gulvservice.

Med en DBF Gulvservice gulvsliber på opgaven kan du være trygt forvisset om at denne bliver løst til et rent tolvtal. I kraft af sin faglige ekspertise vil en DBF Gulvservice gulvmand hurtigt kunne vurdere hvilken form for behandling som tjener dit trægulv bedst, og hvor meget det er nødvendigt at fjerne af gulvets overflade for at komme de grimme slidspor og skønhedspletter til livs.

Samtidig vil den rutinerede gulvmand på kvalificeret vis kunne rådgive dig angående fremtidig pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne og nybehandlede trægulv. På den måde vil du kunne have glæde af dit gulv i mange år fremover førend det atter er nødvendigt med en gulvafslibning og en ny efterbehandling.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve i din bolig kan du kontakte DBF Gulvservice via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *