Vælg en effektiv og driftsikker luft vand varmepumpe

15 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Påtænker du at skifte det gamle fyr ud? Så bør du overveje at skaffe en varmepumpe i stedet. I det følgende kan du læse om hvorfor.

Spar penge på varmeregningen med en luft/vand varmepumpe

En af de vigtigste grunde til at vælge en luft til vand varmepumpe frem for et nyt fyr er den store besparelse på varmeregnskabet.

Du vil tydeligt kunne mærke varmepumpens høje energi effektivitet i form af en besparelse på op imod firs procent af husstandens samlede omkostninger i forbindelse med opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand. En varmepumpes ydeevne er fuldt på højde med et fyrs – men ved tilførsel af mindre energi.

Når du således skruer ned for energi forbruget falder dine udgifter til varme. Og det helt uden at du behøver at skrue ned for boligens radiatorer eller spare på det varme vand.

image

Med en luft til vand varmepumpe kan du skåne klimaet

Den høje energi effektivitet har også positive klimamæssige følger. Du sparer på energi forbruget og dermed på udledning af co2. Det betyder at familiens samlede co2 aftryk reduceres aldeles betragteligt. På den måde kan I bidrage til den grønne omstilling og samtidig skrue op for varmen med god samvittighed.

En varmepumpe er mere driftsikker

Sluttelig kan du med en luft til vand varmepumpe glæde dig over en varmekilde som ikke i samme omfang som dit gamle udtjente fyr konstant går ud eller skal repareres og renses.

Der er nærmest ingen vedligeholdelse forbundet med at have en varmepumpe tilsluttet. Og hvis du tegner en god service aftale med din leverandør kan du være så godt som sikker på at din luft/vand varmepumpe vil fungere uden problemer de næste mange år.

Det københavnsk baserede VVS firma Amalo kan hjælpe dig med at vælge den rette luft til vand varmepumpe. Klik ind og læs mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe