Vælg selv retterne i din julefrokost buffet

17 October 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Er der nogle bestemte retter, du forbinder med jul, som du har svært ved at få i forbindelse med en færdig menu? I det tilfælde kan det være en god ide, at du ser nærmere på Kokken og Jomfruens valg fri julefrokost buffet. De har specialiseret sig i at lave mad ud af huset til en række forskellige højtider, derfor kan du selvfølgelig også bestille et overdådigt julebord hos dem. Se mere her

Du får en del flere retter at vælge imellem, når du vælger den valgfri buffet frem for en af de færdiglavede buffeter, de tilbyder. Du kan vælge mellem seks og ti retter til den valgfri buffet. Derfor er der altså mulighed for at have mange forskellige retter stående. 

Du kan selvfølgelig vælge klassiske retter som frikadeller, hønsesalat, fiskefilet, æg og rejer, leverpostej og flæskesteg. Derudover har du også mulighed for at vælge en række retter, der måske ikke er på alle julefrokostborde. Det er for eksempel laks med røræg, gravad laks, roastbeef, sylte, tarteletter, juleskinke, medister, æbleflæsk, mørbrad, confiterede andelår og rødkålssalat. 

Vælg en almindelig buffet til utraditionel julefrokost 

Hvis du skal til en række julefrokoster i løbet af november og december, er du måske ikke interesseret i selv at servere traditionel julefrokostmad. Det er tung mad, og det kan hurtigt blive for meget for dig, hvis du får det serveret hver weekend i seks uger. Derfor kan det være en god ide for dig, at du tænker ud af boksen, når du selv skal sammensætte din menu. 

Hos Kokken og Jomfruen har de selvfølgelig også helt almindelige festbuffeter, som du kan vælge imellem. Hvis du gerne vil servere noget helt andet, kan du derfor vælge en af dem. Der har de også en valgfri buffet, hvor du selv kan sammensætte retterne. Du kan for eksempel gå efter kylling og pasta for at skabe en kontrast til den tunge julemad.